Sunday 18 April 2010

Crisis Birma, Bomb Series & Bully Junta

Crisis Birma, Bomb Series & Bully Junta

Recent in Birma, reeks bommen ontplofte in Rangoon zijn (Rangoon Division die is gelegen in het zuidelijke deel van Birma), in Myitgyinar (Kachin Sate dat is gevestigd in noordelijk deel van Birma) en nu in Kyaugtaw (Arakan staat die is gelegen in West- Een deel van Birma) dag na de andere.

Mensen geloven dat de junta is de oprichting van de pre-tekst om politieke dissidenten arresteren. Mensen geloven ook dat junta zelf verantwoordelijk is voor dergelijke terroristische daden.

Aangezien junta is van plan om de show-case verkiezingen in 2010 te houden in overeenstemming met de grondwet, die 2008 is ontworpen naar een militair bewind in Birma te legitimeren met het oog op verkiezingen van 1990 resulteren in die Aung San Suu Kyi geleide Nationale Liga voor Democratie (NLD) won teniet te doen de verpletterende overwinning.

Op 29 maart 2010, Aung San Suu Kyi's partij, NLD verklaard dat zij zullen boycotten junta geplande sham 2010 verkiezing die daadwerkelijk verzenden van de zeer krachtige boodschap aan de wereld dat junta 2010 geplande verkiezingen spel niet geloofwaardig is.

Daarnaast zijn mensen over de hele wereld bellen voor Aung San Suu Kyi geleide regering die daadwerkelijk een bocht van de junta, omdat als de regeringen over de hele wereld steunen Aung San Suu Kyi geleide regering als de wettige men dan het lot van Birma zou aanzienlijk veranderen.

Nu, mensen geloven dat de junta is afschuwelijke misdaden vermoorden van onschuldige mensen door exploderende de reeks van bommen in het hele land (met uitzondering van Neen-Pyi Taw, waar-Than Shwe is gebaseerd plegen). Het is duidelijk aangeeft dat junta zal doen wat nodig is vast te klampen aan de macht.

Dit is de tijd dat de wereldwijde gemeenschap moet staatsterroristen van Birma, SPDC militaire regime dat duizenden onschuldige mensen doodt tijdens hun schrikbewind van de kaak stellen.

Wij zouden willen pleiten voor Birmese bevolking in het hele land waakzaam te zijn en we weer zou willen pleiten voor regeringen over de hele wereld voor te bereiden op Aung San Suu Kyi geleide regering instemmen indien de ene moet worden gevormd.

http://www.youtube.com/watch?v=Kut2ORlerOg

No comments:

Post a Comment